+45 5122 9786
HOPE Project
x

Events

Café Vanilla – kundedonationer – AFHOLDT
By: Nils Gisli
mar 5, 2015

Caféen på Køge Torv har besluttet sig for at støtte HOPE Projects skolebyggeri i Filippinerne. Caféen var også med ved første indsamling, da der skulle samles penge ind til Projekt: “et tag over hovedet”. Men denne gang samler caféen ind SAMMEN med sine kunder.

En hver kunde der gør tjeneren opmærksom på ønsket om at støtte HOPE Project når regningen skal betales, vil få lagt 20% af regningens beløb over i Café Vanillas indsamling til HOPE Project. Kunden udfylder et papir og får sit navn og sin donation på HOPE Projects hjemmeside efter den 30 marts, hvor indsamlingen på Café Vanilla stopper.

vanillqa

Det er dog Café Vanilla der giver pengedonationen og detkommer ikke til at koste kunderne ekstra. Om kunderne vil give flere penge til HOPE Projekt, er helt op til kunderne selv. Men hvis de aktivt beder caféen om at give 20% af regningens beløb videre til HOPE project, så opfylder caféen kundens ønske. Som dokumentation på denne handling, vil alle de aktive kunders navne komme på en liste, sammen med det beløb de har været med til at donere.

Aftalen løber frem til og med den 28. marts 2015

HOPE Project sætter stor pris på Café Vanillas støtte til projektet og ser frem til det endelige resultat, som bliver offentliggjort den 30. marts på HOPEproject.dk

vanilla-dok