+45 5122 9786
HOPE Project
x

Ambassadører

_CP07090

HOPE Project er så heldige at have nogle fantastiske ambassadører, der alle støtter og hjælper vores projekter så godt som de nu kan.
Det vil vi gerne takke dem meget for og vi ser frem til den dag, hvor vi sammen – alle sammen – kan åbne en ny skole sammen, til fordel for fattige børn og unge i Santa Fe i Filippinerne. TAK for støtten til en bedre fremtid…

Ambassadører:


CAMILLA MIEHE-RENARD

Camilla

Camilla Miehe-Renard
Camilla har lavet fjernsyn, siden hun blev student som 18-årig og er i dag producent i produktionsselskabet Monday.

Camilla sad i flere år som bestyrelsesmedlem i AIDS-fondet, hun har arbejdet aktivt for Kræftens Bekæmpelse og har to PLAN-børn i Sydamerika. Hendes hjerte har altid banket for velgørenhed, så da hun forstod, hvor slemt det står til i Filippinerne og hvor mange mennesker, der desperat har brug for vores hjælp, sagde hun straks ja til at være ambassadør for HOPE Project.

For Camilla tror – ligesom resten af os frivillige – på, at vi kan gøre en forskel. At vi kan hjælpe de mange tusinde filippinere, der lige nu mangler så basale ting som mad, tag over hovedet og skoler til deres børn. Især børnenes skæbner har gjort et stærkt indtryk på Camilla – ligesom de forhåbentlig også vil gøre på dig.

 

LARS BOM

Lars Bom
Lars Bom er uddannet skuespiller på Statens Teaterskole i 1985 og har dermed 30 års jubilæum til næste år.

Lars har medvirket i utallige teaterstykker, film og tv-serier. ! Pt. er han aktuel som den etbenede og snu pirat John Silver i “Skatteøen” på Folketeatret.

Lars Bom har deltaget i mange motions- og cykelløb til fordel for velgørenhed. Han har støttet Børnehjælpsdagen, Gadens Børn, Børns Vilkår, Livslinien, Center for Ludomani, OMsorg, Familier med Kræftramte børn, Børnecancerfonden, Red Barnet og Røde Kors med sin hjælp, enten som ambassadør eller fundraiser. Så Lars Bom er vant til at gøre en forskel, hvilket han fortsætter med som ambassadør for HOPE Projects skole-projekt i Filippinerne.

Lars forklarer, at det er hans måde at være politisk på.
“Jeg er ikke medlem af et parti, men jeg synes at fordelingen af ressourcerne og solidariteten med andre mennesker går den gale vej, så min måde at kompensere for det på er at støtte mennesker i nød over hele verden. For mig er der ingen forskel på hudfarve eller kulturel baggrund, alle i nød fortjener den samme omsorg. Jeg ved desværre, at velgørenhed fremmer ulighed i verden, da det fritager politikerne for at bidrage med flere ressourcer til de nødlidende i verden. Problemet er blot, at hvis ikke der var disse private organisationer, der tog initiativ til at hjælpe, så ville katastroferne i verden få meget større konsekvenser for de berørte mennesker. Derfor støtter jeg HOPE projektet, for det er et projekt, der med relativt få midler kan gøre en kæmpe, kæmpe forskel.”

 

JAMES SAMPSON

james

James Sampson
James er sanger og sangskriver. Han lever af at synge og synger alle slags musik.
James Sampson blev kendt i den brede offentlighed, da han i 2001 vandt DR1 konkurrencen ”Stjerne for en aften”. Og har man blot en gang hørt James Sampson synge, er man ikke i tvivl. James Sampson besidder et talent langt ud over det sædvanlige.

Efter adskillige albums kender det danske publikum ham for numre som ”Dream on” og ”Don’t Give Up”, ”All I Want” og ”Me & Mrs. Jones”. Men James Sampson er ikke blot elsket for sin store og varme sangstemme. Hans karismatiske og smilende stil charmerer ethvert publikum uanset alder. På scenen optræder James Sampson med ukompliceret og naturlig charme, der tryllebinder tilhørerne, fra første tone bliver slået an.

Nu har James sagt ja til at være ambassadør for HOPE Project, hvor han sammen med hans kone Envy aktivt vil gå ind i velgørenhedsarbejdet, til fordel for skole-byggeriet i Santa Fe på Filippinerne.

 

ELLIE JOKAR

ellie

Ellie Jokar
Ellie Jokar blev for alvor landskendt, da hun sammen med tre andre kvinder med indvandrerbaggrund lavede satireshowet ”Det slører stadig” på DR.
Ellie er uddannet markedsføringsøkonom. Hun er musiker, rapper og komiker. Og derudover har hun plade- og produktionsselskabet “Mammi Records”.

Når hun ikke optræder eller passer sin virksomhed, bruger Ellie sin fritid på socialt arbejde blandt unge mennesker.

Ellie har sagt ja til at blive ambassadør fordi det ikke ligger langt fra hendes hverdag at hjælpe andre. At gøre en forskel er vigtigt for Ellie, der stadig bruger meget af hendes tid på at hjælpe unge på Nørrebro.
Ellie ser frem til at hjælpe HOPE Project med at få samlet de nødvendige penge ind til skolebyggeriet i Santa Fe – Filippinerne.

 

MATHILDE FALCH

Mathilde Falch
Mathilde er en dansk sangerinde og sangskriver og har udgivet to albums.
Mathilde pladedebuterer i januar 2009 med singlen “Måske om 5 år”, men inden da har man allerede kunnet opleve hende live med eget band på de mindre klubscener i Danmark. Senere på året stifter Mathilde Falch sit eget pladeselskab, Just For The Record.
Mathilde have i 2009 også sin TV-debut i DR-serien “Livvagterne“, hvor man bl.a. kunnen opleve hende synge “Solen Er Så Rød, Mor”. Debutsinglen bliver fulgt op af EPen, “Kom Med Mig” i 2010.
i 2014 udkom Mathilde med sit første album “Bag Mine Øjenlåg”. Samme år blev hun nomineret til en af de fornemme GAFFA priser.
Ud over sin rolle som ambassadør for HOPE Project, har Mathilde også et tæt samarbejde med Landsforeningen SIND. Det har stor betydning for Mathilde Falch at sætte fokus på psykisk sårbarhed og at være med til at nedbryde tabuerne deromkring, og man møder hende også som solist/foredragsholder ved arrangementer, der netop har fokus på denne side af livet.

 

MARK STOKHOLM

Mark Stokholm
Mark er journalist og tidligere studievært på TV 2 NEWS. I 2011 skiftede Mark til DR1s daglige aktualitetsprogram “Aftenshowet”, hvor han stadig er den dag i dag.

Mark Stokholm blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2003. Han har tidligere arbejdet som erhvervsreporter på Jyllands-Posten og Dagbladet Børsen. Inden han kom til TV 2 NEWS var han vært på TV 2 Finans.

Nu er Mark ambassadør for HOPE Project og skal være konferencier sammen med Cecilie Hother til HOPE Projects “Charity Galla 2015” den 28. marts på Radisson Blu i Kbh.